vrijdag 28 april 2017

#sponsors gezocht; Max en het meisjeAls jonge stichting zijn we druk bezig om sponsors en/of donateurs te vinden.
Overal waar we kunnen melden we ons aan als goeddoel, maar dat geeft nog geen garantie op succes natuurlijk!
We schrijven de verschillende bedrijven aan die mogelijk geïnteresseerd zijn in onze doelgroep, mensen met een psychische aandoening en met een hond de wereld weer aan durven.

Het is een hele andere wereld als waar ik me normaal in begeef, als pleeggezin van assistentiehonden voor Vom Falorie.
Dan hoef ik me enkel bezig te houden met de opvoeding van de hond.
Nu slaan we de weg van marketing in en we leren gaandeweg waar deze ons brengt.

Vandaag heb ik onze site op Geef.nl  toegevoegd en de button op dit blog bijgevoegd.

We gaan ervoor!

Ons laatste project, Max en het meisje is nog steeds actueel...

Kort geleden hebben wij, Stichting Vom Falorie Psychiatrische Hulphonden, onze Max uit logeren gezet bij een 10-jarig meisje die samen met haar moeder vlakbij ons centrum woont. Max werdt bij ons opgeleidt tot psychiatrische hulphond. Hij is 5 maanden in training geweest. (De totale opleiding duurt zo’n 8 maanden. ) Dit meisje heeft een hele moeilijke tijd achter de rug, en heeft problemen met de verwerking hiervan. Dit uit zich in stress en angst. Om een beetje afleiding in huis te hebben, besloten wij samen met haar moeder om Max tijdelijk bij hun te laten logeren. Maar dat tijdelijke gaat nu een probleem worden, want Max heeft al zijn kennis uit zijn opleiding als een warme deken over haar dochtertje heen gegooid. Hij helpt haar als een volleerde hulphond, met als resultaat dat het meisje en Max onafscheidelijk zijn geworden. Hij steunt haar bij elke vorm van stress of verdriet, en dankzij Max durft het meisje eindelijk weer in haar eigen bed te slapen omdat Max meerdere malen per nacht bij haar komt kijken of het goed gaat. Ze durft weer alleen in haar kamer te spelen, en de lichamelijke klachten die veroorzaakt werden door de stress vallen allemaal van haar af. 
Het meisje gaat er van uit dat Max over een tijdje weer bij haar weggehaald wordt. Wij willen echter niet dat ze in een enorm gat valt door het gemis van de steun van Max.
Daarom willen wij haar Max geven, alleen zitten we met een groot probleem... de kosten.Max heeft al 5 maanden opleiding achter de rug, en het totale kostenplaatje komt uit op 8300,- euro. Dit kan haar moeder absoluut niet betalen, zelfs niet gedeeltelijk, en wij kunnen het niet missen. Maar Max bij haar weg te halen, dat willen wij echt niet.Daarom vragen wij via deze weg jullie hulp. Willen jullie helpen om deze kosten bij elkaar te krijgen? Want als dat lukt, dan kunnen we haar iets geven wat zo enorm waardevol is voor haar! Ik wil zo graag haar gezicht zien, als we haar vertellen dat Max bij haar mag blijven! Maar zonder geld kunnen wij dit echt niet waarmaken, en zal Max bij iemand anders geplaatst moeten worden. Helpen jullie mee? 

Ze hebben jullie hulp hard nodig!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

geef.nl